Onze modulaire beursstand oplossingen
professioneel
met maximale flexibiliteit
Scherm­afbeelding 2023 12 05 om 14.37.23
Scherm­afbeelding 2023 12 05 om 14.37.23
Slide 1
Slide 1

Onze modulaire beursstand systemen

Duurzaam, maximale flexibiliteit en ROI

Ken jij de voordelen van onze modulaire beursstand systemen al? We werken met de slimme, duurzaam inzetbare expo oplossingen van ExpoLinc omdat deze voldoen aan onze 5 kwaliteitscriteria. Deze modulaire beursstand systemen zijn duurzaam inzetbaar, hebben een professionele uitstraling, zijn eenvoudig te vervoeren en verplaatsen, kwaliteit is gegarandeerd en ze worden duurzaam verpakt. Dus wil jij een mobiele beurswand die gemakkelijk zonder gereedschap zelf op te zetten is en die je in de toekomst eenvoudig combineert met andere beurswanden of verlichte beurswanden? Dan zijn de modulaire beursstand oplossingen van eXpo eXpert wat jij zoekt! We werken met de slimme, duurzaam inzetbare expo oplossingen van ExpoLinc omdat deze voldoen aan onze 5 kwaliteitscriteria.

  De 5 kwaliteitscriteria van eXpo eXpert

  Het ene systeem is het andere niet. We hebben ervaring met vele systemen en op basis van deze ervaring hebben we de onderstaande vier kwaliteitscriteria opgesteld. Kies voor een oplossing die aan deze criteria voldoet. Dan weet je zeker dat je een keuze maakt waar je heel lang plezier van zult hebben en waar je alle kanten mee op kunt. Op de pagina systemen vind je onze top 3 systemen, die allen aan deze criteria voldoen, of laat je inspireren door onze  inspiratiegids. Download vrijblijvend onze checklist om een goede vergelijking te kunnen maken tussen verschillende systemen.

  Duurzaam inzetbaar

  Dus grenzeloos te gebruiken voor alle denkbare situaties. Het systeem moet daarom volledig modulair en flexibel in te zetten zijn: van een losse wand of display tot een volledige beursstand. Zie onze projecten als inspiratie. 

  Professionele uitstraling

  Dus oplossingen die  niet van maatwerk zijn te onderscheiden, maar wel modulair en eenvoudig te bouwen zijn.  Zie onze inspiratiegids.

  Eenvoudig te vervoeren en te plaatsen

  Dus slim en compact verpakt (met onderdelen van max. 1 meter) en door iedereen zonder gereedschap te plaatsen. 

  Kwaliteit gegarandeerd!

  Dus wij verwachten van een leverancier dat die langdurig gebruik garandeert. De systemen op onze website worden allemaal verkocht met levenslange garantie.

  Duurzaam verpakt

  Alle onderdelen zitten verpakt in duurzame en goed beschermende tassen of beschermhoezen, die gemaakt zijn om eindeloos te gebruiken. Voorzien van duidelijke labels, zodat je precies weet wat in welke tas/koffer zit. 

  Classic Frame

  Plug and Play

  Eenvoudig zelf zonder gereedschap te plaatsen. Je klikt eenvoudig de juiste onderdelen in elkaar en de doeken worden met een pees in het frame gedrukt.

  f

  Oneindig variëren

  In zowel opstelling, als breedte en hoogte. Wanden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken. FC prints kunnen eenvoudig verwisseld/vernieuwd worden.

  Modulair

  Verschillende breedtes zijn eenvoudig te koppelen, maar het Classic Frame is ook eenvoudig te combineren/koppelen met het Light Frame.

  Zelf te vervoeren

  Alle onderdelen zijn maximaal 1 meter lang en worden geleverd in slimme en zelf te vervoeren tassen of koffers. Een wand van 5 meter breed, kan je in 1 koffer meenemen!  

  Monitor te integreren

  Aan een wand van 1 meter breed kan je een monitor tot 55 inch. hangen, doormiddel van een geïntegreerde monitorsteun. Dit kan aan bredere wanden niet. Wel kan je de 1 meter wand eenvoudig koppelen aan andere wanden, zodat het toch één geheel is.

  Add-on's

  Naast de monitorsteun is het Classic Frame uit te breiden met meerdere add-on’s, zoals: Ledlampjes, Case & Counters en plafonddelen om een brug te creëren. 

  Levenslange garantie

  Op alle systemen

  Light Frame

  Ingebouwde led-verlichting

  Een frame met ingebouwde ledverlichting, waardoor je een verlichte wand creert, die echt in het oog springt.

  Plug and Play

  Eenvoudig zelf zonder gereedschap te plaatsen. Je klikt eenvoudig de juiste onderdelen in elkaar en de doeken worden met een pees in het frame gedrukt. Het aansluiten van de led-verlichting is Plug and Play.

  f

  Oneindig variëren

  In zowel opstelling, als breedte en hoogte. Wanden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken. FC prints kunnen eenvoudig verwisseld/vernieuwd worden.

  Modulair

  Verschillende breedtes zijn eenvoudig te koppelen, maar het Classic Frame is ook eenvoudig te combineren/koppelen met het Light Frame.

  Zelf te vervoeren

  Alle onderdelen zijn maximaal 1 meter lang en worden geleverd in slimme en zelf te vervoeren tassen of koffers.

  Levenslange garantie

  Op alle systemen

  Pop-up magnetic

  Kwalitatief hoogwaardige Pop-up oplossing

  Onderscheidt zich kwalitatief van andere Pop-up systemen. Geen frustraties meer bij het opzetten, ook niet na veelvuldig gebruik.

  Door 1 persoon te plaatsen

  Zelfs een volledige beursstand is door 1 persoon te plaatsen.

  Strakke zijafwerking

  Je kunt kiezen voor een strakke platte zijafwerking ipv de standaard ronde zijafwerking die de meeste systemen bieden.

  f

  Oneindig variëren

  In zowel opstelling, als breedte en hoogte (tot wel 3,75 meter hoog). Wanden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken. Je kunt ronde en rechte wanden combineren en kiezen voor ronde of platte zijafwerking.

  Modulair

  Verschillende onderdelen kunnen eenvoudig losstaand of in ieder gewenste opstelling geplaatst worden.

  Zelf te vervoeren

  Alle onderdelen zijn maximaal 1 meter lang en worden geleverd in slimme en zelf te vervoeren tassen of koffers.

  Monitor te integreren

  In een Pop-up wand kan je een monitorsteun integreren, waardoor je een scherm tot 55 inch aan de wand op kunt hangen.

  Add-on's

  Naast de monitorsteun kan je nog allerlei andere zaken in je wand integreren, zoals vitrines, productschappen, leslampjes en gordijnen. Daarnaast is de oplossing uit te breiden met een Case & Counter. 

  Levenslange garantie

  Op alle systemen

  Ontdek de beste beursstand oplossing voor jou

  Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom kun je met eXpo eXpert alle kanten op. Heb je een kleiner budget en wil je een eenvoudige beursstand aanschaffen? Wil je maximaal rendement uit je beursbudget halen en zelf bouwen? Of ga je voor Full-service standbouw? We zetten de verschillende smaken voor je op een rijtje. Hoe kunnen we jou helpen met jouw beursvraagstuk?

   Wat zijn de kosten voor een modulaire stand?

   Je gaat deelnemen aan een beurs, top! Waar moet je op rekenen qua kosten voor een beursdeelname? En wat kost een (modulaire) beursstand? We adviseren je graag bij het organiseren van een succesvolle beursdeelname en helpen je om het maximale uit je beursbudget te halen. Maar.. het begint allemaal met het bepalen van een concrete doelstelling en een helder stappenplan. Ook daarbij helpen we jou, met een GRATIS beurs-checklist. Check. 

   shutterstock 704186779
   Slide 1
   eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

   Maak direct een vrijblijvende afspraak,
   want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.