Veelgestelde vragen

We merken dat onze klanten vaak dezelfde vragen hebben. Logisch, een beurs organiseer je niet elke dag. Om het gemakkelijk te maken hebben we deze veelgestelde vragen voor je verzameld in een overzicht.

Heb je toch nog een vraag? Stel hem gerust, we helpen je graag!

Algemeen

Wat is het verschil tussen de systemen die jullie bieden en andere modulaire systemen?

De door ons geselecteerde systemen, zijn op dit moment de enige systemen die voldoen aan alle 4 onze kwaliteitseisen, namelijk: 1. Duurzaam inzetbaar: Dus grenzeloos te gebruiken voor alle denkbare situaties. Het systeem moet daarom volledig modulair en flexibel in te zetten zijn: van een losse wand of display tot een volledige beursstand. 2. Professionele uitstraling: Dus oplossingen die niet van maatwerk zijn te onderscheiden. 3. Compact zelf te vervoeren en eenvoudig zonder gereedschap te plaatsen. 4. Kwaliteit gegarandeerd! Dus wij verwachten van een leverancier dat deze levenslange garantie biedt. Uiteraard kunnen wij ook oplossingen bieden op basis van andere systemen.

Wat is het verschil tussen eXpo eXpert en andere aanbieders?

Dat moet je eigenlijk zelf ervaren 🙂 Maar met onze jarenlange ervaring in zowel de standbouw als marketing en sales hebben we veel ervaring wat in de praktijk wel werkt en wat niet. Daarom kunnen we goed meedenken wat voor jullie de best passende oplossing is. Onze dienstverlening gaat daarbij zover als jullie dat willen. Dus als jullie alleen een goed advies en mooie oplossing willen, waarmee jullie verder helemaal zelfvoorzienend zijn, helpen wij jullie graag. Maar als jullie meer op zoek zijn naar een partner die jullie kan helpen bij jullie volledige beursdeelname, kunnen wij dit ook.

Jullie hebben het steeds over Duurzaamheid, wat bedoelen jullie hier precies mee?

Een beursstand is altijd kostbaar, hoe je het ook organiseert. Een maatwerk beursstand is heel vaak niet passend of veel te duur en ook het huren van een systeem brengt steeds weer hoge kosten met zich mee. Wij geloven daarom veel meer in een eenmalige investering in een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing. Die kan je namelijk elke keer weer gebruiken, zonder terugkerende kosten. Prints kan je eenvoudig vervangen, waardoor je de systemen ook eenvoudig met een andere boodschap of voor een ander doel kunt gebruiken. Doordat je de systemen aanschaft kan je ze ook gebruiken voor allerlei andere doelen, bijvoorbeeld als branding op kantoor, op een klantendag, voor promotie bij een partner, op een congres, als greenscreen, enz. Dat maakt onze oplossingen zo duurzaam en onder aan de streep veel voordeliger dan maatwerk, goedkopere niet modulaire oplossingen of huur. Mocht opslag lastig zijn, dan kunnen wij hier ook voor zorgen.

Andere oplossingen zijn voordeliger, waar zit dat verschil in?

Met alle oplossingen die wij bieden investeer je in een duurzaam systeem, die je niet meer verslijt. Als jullie branding of boodschap verandert, kan je eenvoudig de prints vervangen en heb je weer een hele nieuwe presentatie. Omdat wij die duurzaamheid belangrijk vinden, zonder weer steeds terugkerende kosten (zoals bij maatwerk of huur) stellen wij hoge kwaliteitseisen aan de systemen die wij leveren, namelijk: 1. Duurzaam inzetbaar: Dus grenzeloos te gebruiken voor alle denkbare situaties. Het systeem moet daarom volledig modulair en flexibel in te zetten zijn: van een losse wand of display tot een volledige beursstand. 2. Professionele uitstraling: Dus oplossingen die niet van maatwerk zijn te onderscheiden. 3. Compact zelf te vervoeren en eenvoudig zonder gereedschap te plaatsen. 4. Kwaliteit gegarandeerd! Dus wij verwachten van een leverancier dat deze levenslange garantie biedt. Dit maakt dat wij als het om initiële aanschaf gaat waarschijnlijk niet de goedkoopste zijn. Maar als je het zou bekijken over een periode van 5 jaar, dan bieden wij absoluut de meest voordelige oplossing.

Wat zijn de kosten?

Tja, wat kost een auto? Je investeert bij ons altijd in een duurzame oplossing die je eindeloos kan blijven inzetten, voor allerlei doeleinden. Dat maakt dat de initiële investering wellicht wat hoger is, maar die is eenmalig. Als je dat vergelijkt met maatwerk of oplossingen die je huurt, dan kost dit een fractie daarvan, omdat je niet te maken hebt met terugkerende kosten.  Maar wat die investering is? Dat hangt helemaal af van jullie wensen en de gekozen oplossing. Wij maken graag een afspraak om vrijblijvend een voorstel met prijsindicatie te maken, zodat jullie een goed beeld hebben en daarbij jullie afwegingen kunnen maken. Mocht je vast een indicatie willen, dan vind je onderaan de de volgende pagina’s een prijs voor een basisset.

Classic Frame

Light Frame

Pop-up Magnetic

Over welke oplossing zijn jullie zelf het meest enthousiast?

Wij blijven verrast over het doordachte systeem van het Classic Frame en het Light Frame. Zonder gereedschap en zonder kennis klik je deze systemen in elkaar en heb je een wand staan van indrukwekkend formaat. En met een extra of nieuw doek (+/- €300,-) heb je een volledige nieuwe of andere wand. Maar het Light Frame vinden we wel echt de meest indrukwekkende innovatie. Hiervoor moet je eigenlijk echt even de video bekijken. Dan snap je gelijk wat we bedoelen.

Als we later uit willen breiden, kan dat?

Ja, onze oplossingen zijn volledig modulair, waardoor je zonder problemen jullie oplossing gefaseerd uit kunt breiden.

Verkopen jullie alleen oplossingen van Expolinc?

Nee, wij hebben veel ervaring met allerlei systemen en wij vinden het belangrijk om vanuit onze eXpertise te adviseren, wat voor jullie vraag de beste oplossing is. Dit gaat ook breder dan de systemen. Wij adviseren en leveren bijvoorbeeld ook allerlei activatiemiddelen. Maar als we kijken naar systemen, is Expolinc op dit moment wel het enige systeem dat aan onze kwaliteitscriteria voldoet. Maar wij blijven ons altijd oriënteren op de beste oplossingen.

Wat houdt levenslange garantie in?

Wij zijn van mening dat onze oplossingen zo ontworpen moeten zijn dat je deze duizenden keren op moet kunnen zetten. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan de systemen (dus niet aan de doeken), dan zullen we dit kosteloos vervangen. We gaan hierbij uiteraard wel uit van normaal gebruik.

Plaatsen van de systemen

Heb ik technische kennis nodig om een systeem te plaatsen?

Nee, de systemen die wij bieden kan iedereen zonder enige technische kennis plaatsen. Bij levering geven wij een instructie en we leveren er ook intructiekaarten en video’s bij, maar eigenlijk spreekt het voor zich. Kijk maar eens naar de video’s op de volgende pagina’s:

Classic Frame

Light Frame

Pop-up Magnetic

Heb ik gereedschap nodig om de systemen op te zetten?

Nee, de door ons geselecteerde systemen kunnen volledig geplaatst worden zonder gereedschap. Dat is één van de kwaliteitseisen die wij stellen aan de oplossingen die we bieden.

Kan ik de systemen in mijn eentje plaatsen?

In principe zijn alle systemen die wij bieden  door 1 persoon te plaatsen. Dit is wel afhankelijk van de gekozen breedte en hoogte van de wanden. Het Pop-up Magnetic systeem is prima met 1 persoon op te zetten en een Classic Frame tot 3 meter breed ook. Voor een breder Classic Frame of het Light Frame adviseren we om dit met twee personen te doen.

Een keer een wand plaatsen willen we zelf doen, maar een volledige beursstand liever niet. Kan dat?

Ja, dat kan zeker. We zien dit veel bij onze klanten. Een enkele wand plaatsen ze zelf, maar als het om een volledige beursstand gaat, laten ze dit liever door ons verzorgen. Dan is het belangrijk om fris op de beurs te staan en volle focus op de bezoekers. Wij stemmen van te voren precies af wat wij verzorgen en wat jullie zelf doen en wat de kosten zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Kan ik mijn beurswand zelf vervoeren?

Ja, dat kan zeker. Alle systemen die wij bieden zijn in een personenauto te vervoeren. Dat is ook één van onze kwaliteitseisen die wij stellen aan de systemen die wij bieden.

De maximale lengte van de losse onderdelen is 1 meter. En wij leveren alles in degelijke verrijdbare tassen of koffers die in een personenauto passen.

Een volledige beursstand zal waarschijnlijk niet in een personenauto passen.

Wij kunnen indien gewenst ook altijd voor transport en (de)montage zorgen.

Mogelijkheden

Kan ik een monitor aan de systemen bevestigen?

De mogelijkheden voor het bevestigen van een monitor zijn per systeem verschillend. We bieden in ieder geval ook mooie (mobiele) monitorstandaarden of interactieve zuilen. Maar kijkend naar de systemen is het volgende mogelijk:

Classic Frame: Aan een wand van 1 meter breed kan je een monitor tot 55 inch. hangen, doormiddel van een geïntegreerde monitorsteun. Dit kan aan bredere wanden niet. Wel kan je de 1 meter wand eenvoudig koppelen aan andere wanden, zodat het toch één geheel is.

Light Frame: Het is niet mogelijk om een monitor aan een Light Frame te bevestigen.

Pop-up Magnetic: In iedere rechte Pop-up wand kan je een monitorsteun integreren, waardoor je een scherm tot 55 inch aan de wand op kunt hangen.

We willen graag verschillende prints voor verschillende doeleinden, zijn extra prints kostbaar?

Verschillende prints vergroten de mogelijkheden van de gekozen oplossing. Het grote voordeel van de Classic Frames en Light Frames is dat de FC prints heel betaalbaar zijn, daardoor kan je hier alle kanten mee op. De kosten voor een print zijn afhankelijk van het formaat. Maar voor een kwalitatief hoogwaardig FC doek voor een wand van 3 x 2,5 meter moet je ongeveer denken aan €300,-

Voor het Pop-up magnetic systeem is dit wat anders. Dit systeem werkt met hoogwaardige magnetisch banen. Het voordeel is dat je losse banen kunt vervangen, maar als je een hele nieuwe set banen wilt voor een wand is dit wel kostbaarder.

Dus als jullie graag flexibel willen zijn met de prints, dan zijn de Classic Frames en de Light Frames wellicht meer geschiktere oplossingen.

Wij willen graag producten presenteren op onze stand. Hebben jullie daar ook een oplossing voor?

Wij kunnen meedenken in een totaaloplossing. We kunnen hierbij ook diverse soorten (maatwerk) displayoplossingen bieden.

Daarnaast biedt het Pop-up Magnetic systeem de mogelijkheid om vitrines of schapjes in de wanden te integreren. Zie voor de mogelijkheden de pagina over het Pop-up Magnetic systeem:

Pop-up Magnetic systeem

Dienstverlening

We hebben niet iemand in huis die de beurzen regelt, kunnen jullie dit ook verzorgen?

Jazeker, onze mensen hebben veel ervaring met de organisatie van beursdeelnames. Wij kunnen dit volledig voor jullie verzorgen. Je kunt hierbij denken aan:

Afstemmen met de organisatie, Advies wat de beste locatie is, Technische aanvragen, Ontwerp beursstand op basis van jullie systemen, Activatiemiddelen, transport, (de)montage enz.

shutterstock 704186779
Slide 1
eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

Maak direct een vrijblijvende afspraak,
want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.