Duurzame & Modulaire Beursstands van eXpo eXpert
Ervaar het zelf
In onze showroom in Eindhoven aan de A2
Showroom 05 LR
Showroom 05 LR
Slide 1
Slide 1

eXpo eXpert showroom Eindhoven
Of je nu op zoek bent naar een modulaire beursstand om zef te bouwen of een Full Service oplossing, het beste beeld krijg je door een bezoek te brengen aan onze showroom in Eindhoven aan de A2.

Onze eXpo eXpert neemt dan ruim de tijd om te bespreken wat jullie wensen zijn en zal jullie op basis daarvan adviseren en mogelijke oplossingen laten zien. Vervolgens maken wij een ontwerp, waarin we niet alleen bekijken wat je met de oplossing kan voor de komende beurs, maar ook voor alle beursdeelnames of events daarna.

Showroom Barneveld
Mocht Eindhoven net wat te ver weg zijn, dan bieden we ook nog de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de showroom van onze importeur in Barneveld. Zij ontvangen je graag en laten de mogelijkheden zien en de mogelijkheden bespreken.

Plan zelf je afspraak
Daarna zullen wij een ontwerp maken, waarbij we natuurlijk ook kijken wat je met de oplossing kan voor de komende beurs en alle volgende beursdeelnames of events.

Plan hieronder vrijblijvend een afspraak in wanneer het jou uitkomt voor in de showroom in Eindhoven. Wil je liever (eerst) een online adviesafspraak? Dat kan ook! Plan dan hier je afspraak wanneer het jou uitkomt. Breng je liever een bezoek aan de showroom in Barneveld, neem dan contact met ons op om een afspraak te plannen.

Plan hier zelf je afspraak in onze Showroom in Eindhoven

Met één investering meerdere beursstands bouwen. Maximaal rendement uit je beursbudget. Beursstand kopen, beursstand zelf bouwen, full-service standbouw, beursstand projectmanagement.
shutterstock 704186779
Slide 1
eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

Maak direct een vrijblijvende afspraak,
want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.