eXpo eXperts'
beursstand oplossingen
Hoe kunnen we jou helpen?
shutterstock 393892576
shutterstock 393892576
Slide 1
Slide 1

Met een gerust hart naar de beurs

Welke beursstand oplossingen heb je daarvoor nodig?

Voorwaarde 1: Slimme en kwalitatief hoogwaardige modulaire beursstand oplossingen
Een beurswand of modulaire beursstand kan je overal kopen. In vele verschillende prijsklassen en daarbij horende kwaliteitsniveau’s. Investeren in een slimme en kwalitatief hoogwaardige beursstand oplossing is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle beursdeelname. Lees meer over de kwaliteitseisen waar modulaire beursstand oplossingen, naar onze mening, aan moeten voldoen.

Voorwaarde 2: Een goede partner, een eXpo eXpert
Met alleen goede beursstand oplossingen ben je er niet! Want wat als je volgende beursstand een andere afmeting moet zijn? Weet je dan welke beursstand elementen je mee moet nemen? En beschik je dan over de juiste beurswand koppelingen? Is je beursstand oplossing überhaupt wel te gebruiken in dat formaat? En wat als deze beurs om een andere boodschap vraagt?

Ik hoor je denken: “Zijn beursstand oplossingen die ik zelf kan bouwen dan een illusie?” Zeker niet! Maar naast een slimme en kwalitatief hoogwaardige beursstand is een goede partner, een eXpo eXpert, een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle beursdeelname. Dit kan op verschillende manieren en dat lichten we hieronder graag nader toe.

Welke eXpo eXpert diensten kies jij?

Één investering

onbeperkte mogelijkheden

Als wij een beursstand voor je ontwerpen kijken we altijd verder dan die ene beursdeelname. Met onze duurzame en flexibele standbouw heb je oneindig veel mogelijkheden om je beursstand keer op keer opnieuw in te zetten. Voor verschillende divisies of andere doeleinden, zoals in een showroom, op kantoor of als congresopstelling. Zodat je met één investering de komende jaren onbeperkte expo mogelijkheden hebt.

Eenvoudig zelf te plaatsen zonder gereedschap, of volledig ontzorgd. En als je kiest voor een Do It Yourself beursstand, dan bieden we je de mogelijkheid om bij een beursdeelname onze eXpo eXpert even een ontwerp te laten maken, op basis van de door jullie aangekochte oplossingen, zodat jullie iedere keer de standoppervlakte optimaal benutten.

Klik op een van onderstaande logo’s ter inspiratie!

Geef jouw beursdeelname een kickstart met eXpo eXpert!

Kostenbesparend

Haal het maximale uit je beursbudget

Eén investering, meerdere beursstands

Met één investering, voorbereid op alle toekomstige beurzen

Niet afhankelijk van een standbouwer

Gemakkelijk zelf op te slaan, vervoeren en (de)monteren

Zorgeloos naar de beurs

Vanuit onze ervaring, zorgen wij ervoor dat aan alles is gedacht

Levenslange garantie

Op alle hoogwaardige ExpoLinc Systemen

Wij zijn altijd een partner op maat! Dus doe je het graag zelf, maar zit je een keer omhoog?

Ook dan staan we voor je klaar.

Zo realiseer jij maximale ROI op jouw beursdeelname.

Deelnemen aan een beurs is kostbaar, en je moet het allemaal in die paar dagen terug verdienen… Daar denken wij anders over, jouw beursdeelname begint namelijk lang voordat de deuren van de beurshal open gaan! Om je te helpen het maximale uit jouw beursbudget te halen download je hier onze GRATIS briefingtemplate. Een goede voorbereiding is zo echt het halve werk. 

shutterstock 704186779
Slide 1
eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

Maak direct een vrijblijvende afspraak,
want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.