Een beursstand full-service
Volledig ontzorgd
Van ontwerp en aanmelding tot (de)montage per beursdeelname.
WD40 BOUWBEURS 2023 UTRECHT eXpo eXpert 4151
WD40 BOUWBEURS 2023 UTRECHT eXpo eXpert 4151
Slide 1
Slide 1

Wij willen een beursstand full-service zodat we zelf volledig op de beurs kunnen focussen

Je gaat met je bedrijf aan een of meerdere beurzen deelnemen. Daar komt een hoop bij kijken, dingen waar je zelf geen tijd en expertise voor in huis hebt. Dan is eXpo eXpert jouw standbouw full-service partner. Samen bespreken we de doelstellingen van de beursdeelname, waarna wij aan de slag gaan met het ontwerp van de beursstand, aanmelding op de beurs en planning voor het aftellen naar de beursdatum, kortom: standbouw full-service. Op die datum hoeft jij alleen de sleutel in ontvangst te nemen. Ieder zijn vak!

  Turn-Key beursstand

  Wij ontzorgen jullie volledig en leveren een beursstand full-service op. Alles wat jullie hoven te doen is de sleutel in ontvangst te nemen.

  Beursstand Full-service

  Wij ontzorgen jullie volledig, van doelstelling tot opbouw van je beursstand, van aanmelden op de beurs tot transport terug.

  De organisatie van een beursdeelname

  Laat de rompslomp van aanmelding, tijdsloten boeken, electra regelen, indienen standbouwontwerp etc. maar aan ons over

  De jaarlijkse beurskalender

  We zetten de beursstand full-service keer op keer slim in en stemmen de werkzaamheden af op stressvrije beursdeelnames

  Gerealiseerde projecten

  Den ouden
  Den ouden

  Den ouden

  Den Ouden groep neemt met 5 divisies deel aan meerdere events per jaar. Met deze duurzame oplossing hebben ze een enorme kostenbesparing gerealiseerd. Zonder in te leveren op een professionele uitstraling.

  Nyenrode Universiteit
  Nyenrode Universiteit

  Nyenrode Universiteit

  Nyenrode Universiteit wilde met meer impact deelnemen aan de verschillende regionale onderwijsbeurzen, daarnaast moest de oplossing ook gebruikt kunnen worden voor de verschillende Business Units met verschillende branding.

  Chain Cargo
  Chain Cargo

  Chain Cargo

  Twee organisaties met een zelfde ambitie: Met slimme oplossingen een markt verduurzamen, die nog weinig duurzaam is. Chain Cargo als het gaat om transport en eXpo eXpert als het gaat om standbouw.

  MailBlue
  MailBlue

  MailBlue

  MailBlue zocht een modulaire beursstand voor de Webwinkel vakdagen, die ze ook konden gebruiken voor andere events en op hun kantoor. Ze wilde graag akoestische panelen in de stand, maar wel modulair. Die uitdaging gaan wij graag aan!

  WD40
  WD40

  WD40

  WD40 was enerzijds op zoek naar een modulaire beursstand, die ze met een eenmalige investering voor de verschillende beursdeelnames konden gebruiken en naar een partner die ze hierbij volledig zou ontzorgen. Die hebben ze gevonden!

  Één investering

  onbeperkte mogelijkheden

  Als wij een beursstand full-service voor je ontwerpen kijken we altijd verder dan die ene beursdeelname. Met onze duurzame en flexibele standbouw heb je oneindig veel mogelijkheden om je beursstand keer op keer opnieuw in te zetten. Voor verschillende divisies of andere doeleinden, zoals in een showroom, op kantoor of als congresopstelling. Zodat je met één investering de komende jaren onbeperkte expo mogelijkheden hebt.

  Kies je voor een beursstand full-Service, dan word je volledig ontzorgd door eXpo eXpert, elke beurs opnieuw. We maken een ontwerp op basis van de m2 per beurs, regelen aanvragen, transport en planning en doen de op- en afbouw voor je.

  Bekijk hierboven voorbeelden van onze beursstand full-service projecten.

  Geef jouw beursdeelname een kickstart met eXpo eXpert!

  Zo realiseer jij maximale ROI op jouw beursdeelname.

  Dat wij je volledig ontzorgen bij een beursstand full-service, wil nog niet zeggen dat jij niets hoeft te doen.. We willen namelijk een maximale ROI voor jullie realiseren en daarvoor hebben we jouw input nodig! Beursdeelname begint namelijk lang voordat de deuren van de beurshal open gaan met een concrete doelstelling formuleren, doelgroepbepaling, communicatiemiddelen ontwikkelen etc. Om je te helpen het maximale uit jouw beursbudget te halen download je hier onze GRATIS briefingtemplate. Een goede voorbereiding op jouw beursstand full-service is zo echt het halve werk. 

  Wil je toch liever je beursstand zelf bouwen?

  Wil je liever je beursstand zelf bouwen om op kosten te besparen en maximale flexibiliteit te hebben? Bekijk dan onze modulaire beursstand zelf bouw oplossingen! We maken een ontwerp voor een beursstand die perfect past bij jouw unieke stijl en branding, waarbij we al rekening houden met de mogelijkheid voor meerdere opstellingen, afmetingen en toepassingen. We leveren de beursstand bij je af in compacte roltassen en geven een duidelijke instructie en daarna kun jij je beurstand zelf bouwen. Weet je het niet meer precies? Geen nood! Aan elke tas of koffer hangt een label, met een QR code waarmee je de bijbehorende instructievideo direct kunt bekijken. Vanuit onze eXpertise hebben we een ontzorgingspakket samengesteld, die we standaard meeleveren bij iedere Do It Yourself beursstand, zodat je altijd goed voorbereid op de beurs staat. Denk hierbij aan schoonmaakmaterialen, een trapje en duidelijke labels. Bekijk in onze shop alle beurswanden.

  shutterstock 704186779
  Slide 1
  eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

  Maak direct een vrijblijvende afspraak,
  want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.