eXpo eXpert, da's 25 jaar
expo expertise
Hoe kunnen we jou helpen?
eXpo eXpert on track
eXpo eXpert on track
Slide 1
Slide 1

We delen onze standbouw eXpertise

Wij, als echte eXpo eXperts, delen graag onze standbouw expertise. De kennis en ervaring van we in de de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan op het gebied van beursdeelname en standbouw is onbetaalbaar, want standbouw, dat is een vak apart. Lees onze blogs met tips, weetjes of nieuwe ontwikkelingen, download handige checklists, kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of bekijk de instructievideo’s beurswanden. Want jouw beursdeelname, da’s ons pakkie-an.

Hero

Heyo!

Ik ben Richard

eXpo eXpert

eXpo eXpert is opgericht door Richard Boelens

Richard maak je blij als hij kan adviseren en meedenken vanuit zijn ruim 25 jaar ervaring in de standbouw. Maatwerk standbouw is vaak te kostbaar, niet flexibel in te zetten en niet duurzaam, maar de alternatieven waren weinig professioneel en kwalitatief onder de maat.

Professionele standbouw voor iedereen

Dat moest anders kunnen! Richard zocht en vond een kwalitatief hoogwaardig standbouwsysteem dat eenvoudig zelf op te zetten en te vervoeren is, én dat absoluut niet onder doet voor maatwerk. Dit, in combinatie met de ervaren en creatieve aanpak van Richard, maakt een professionele beursstand voor iedereen toegankelijk.

Geen maatwerk, toch volledig op maat

Doe je zaken met eXpo eXpert, dan doe je zaken met Richard. We werken met een betrouwbaar netwerk van eXpo eXperts, maar Richard houdt het overzicht en zorgt ervoor dat deze professionals doen wat ze moeten doen. Da's mooi, want dan weet je zeker dat jouw beursstand een succes wordt, precies zoals afgesproken. Van DIY beursstand tot full-service standbouw of projectmanagement.

Richard maakt graag een afspraak om geheel vrijblijvend mee te denken over jullie succesvolle beursdeelname.

email
Stuur me een mail
Ontwerp zonder titel 32
Richard borst met transparante achtergrond kopieren
pattern l
front

Deze mooie bedrijven kozen al voor eXpo eXpert!

We hebben een cadeau voor je

Deelnemen aan een beurs is kostbaar, dus het is zaak om maximaal ROI te realiseren. Wij helpen je daarbij. Om te beginnen met een GRATIS briefing template om goed van start te gaan. Want een beursdeelname start láng voor de beurshal zijn deuren opent!

shutterstock 704186779
Slide 1
eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

Maak direct een vrijblijvende afspraak,
want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.