Modulair beursstand ontwerp: onbeperkte mogelijkheden
Met één investering
Eenvoudig je beursstand zelf bouwen zonder gereedschap.
EXPO EXPERT 4 PHONES IFA 2023 BERLIJN STAND PHOTOGRAPHY 1039 Ir
EXPO EXPERT 4 PHONES IFA 2023 BERLIJN STAND PHOTOGRAPHY 1039 Ir
Slide 1
Slide 1

Je beursstand zelf bouwen en vaker gebruiken?

Zo bespaar je kosten en hou je alles in eigen hand

Wil je je beursstand zelf bouwen om op kosten te besparen en maximale flexibiliteit te hebben? Dan zijn de modulaire beursstand oplossingen van eXpo eXpert wat jij zoekt! We maken een ontwerp voor een beursstand die perfect past bij jouw unieke stijl en branding, waarbij we al rekening houden met de mogelijkheid voor meerdere opstellingen, afmetingen en toepassingen. We leveren de beursstand bij je af in compacte roltassen en geven een duidelijke instructie en daarna kun jij je beurstand zelf bouwen. Weet je het niet meer precies? Geen nood! Aan elke tas of koffer hangt een label, met een QR code waarmee je de bijbehorende instructievideo direct kunt bekijken. Vanuit onze eXpertise hebben we een ontzorgingspakket samengesteld, die we standaard meeleveren bij iedere Do It Yourself beursstand, zodat je altijd goed voorbereid op de beurs staat. Denk hierbij aan schoonmaakmaterialen, een trapje en duidelijke labels.

  Partner op maat

  Kies je voor beursstand zelf bouwen, maar zit je een keer omhoog?
  Dan staan we voor je klaar om het voor jou te doen.

  Één investering

  onbeperkte mogelijkheden

  Als wij een beursstand voor je ontwerpen kijken we altijd verder dan die ene beursdeelname. Met onze duurzame en flexibele standbouw heb je oneindig veel mogelijkheden om je beursstand keer op keer opnieuw in te zetten. Voor verschillende divisies of andere doeleinden, zoals in een showroom, op kantoor of als congresopstelling. Zodat je met één investering de komende jaren onbeperkte expo mogelijkheden hebt.

  Eenvoudig je beursstand zelf bouwen zonder gereedschap maakt je onafhankelijk van een standbouwer, maar eXpo eXpert biedt je wel de mogelijkheid om voor elke nieuwe beursdeelname een ontwerp te laten maken, op basis van de door jullie aangekochte oplossingen, zodat jullie iedere keer de standoppervlakte optimaal benutten.

  Klik op een van onderstaande logo’s ter inspiratie!

  Geef jouw beursdeelname een kickstart met eXpo eXpert!

  Kostenbesparend

  Haal het maximale uit je beursbudget

  Eén investering, meerdere beursstands

  Onbeperkte beurs- en expo opstellingen mogelijk

  Niet afhankelijk van een standbouwer

  Eenvoudig je beursstand zelf bouwen, vervoeren en opslaan

  Zorgeloos naar de beurs

  Vanuit onze ervaring, zorgen wij ervoor dat aan alles is gedacht

  Levenslange garantie

  Op alle hoogwaardige ExpoLinc Systemen

  Gerealiseerde projecten

  Podoprinter
  Podoprinter

  Podoprinter

  Podoprinter wilt met een professionele beursstand en uitstraling deelnemen aan beurzen, maar daarbij niet afhankelijk zijn van een standbouwer met hoge terugkerende kosten. Dat is erg goed gelukt!

  K.I. Samen
  K.I. Samen

  K.I. Samen

  K.I. Samen neemt aan meerdere beurzen per jaar deel. Alleen al door op de Eurotier in Hanover niet te kiezen voor maatwerk standbouw, is de eenmalige investering voor deze duurzame en modulaire oplossing in één keer terugverdiend.

  BMO Automation
  BMO Automation

  BMO Automation

  Voor BMO hebben we een modulaire beursstand, met een professionele uitstraling, ontworpen. Inclusief een Eye Catcher in de lucht. Ze (de)monteren deze volledig zelf, zonder gereedschap. De stand wordt altijd gebruikt, of op een beurs of in de eigen showroom.

  4Phones
  4Phones

  4Phones

  In 2022 hebben we binnen 1 maand de volledige beursstand voor de IFA in Berlijn gerealiseerd en deze is daarna voor meerdere events gebruikt. In 2023 hebben ze gekozen voor een uitbreiding, voor nog meer impact.

  Makita
  Makita

  De 5 kwaliteitscriteria van eXpo eXpert

  Het ene systeem op het gebied van modulaire standbouw is het andere niet. We hebben ervaring met vele systemen en op basis van deze ervaring hebben we de onderstaande vier kwaliteitscriteria opgesteld. Kies voor een oplossing die aan deze criteria voldoet. Dan weet je zeker dat je een keuze maakt waar je heel lang plezier van zult hebben en waar je alle kanten mee op kunt. Op de pagina systemen vind je onze top 3 systemen, die allen aan deze criteria voldoen. Of laat je inspireren door onze  inspiratiegids. Download vrijblijvend onze checklist om een goede vergelijking te kunnen maken tussen verschillende systemen.

  Duurzaam inzetbaar

  Dus grenzeloos te gebruiken voor alle denkbare situaties. Het systeem moet daarom volledig modulair en flexibel in te zetten zijn: van een losse wand of display tot een volledige beursstand. Zie onze projecten als inspiratie.

  Professionele uitstraling

  Dus oplossingen die  niet van maatwerk zijn te onderscheiden, maar wel modulair en eenvoudig te bouwen zijn.  Zie onze inspiratiegids.

  Eenvoudig te vervoeren en te plaatsen

  Dus slim en compact verpakt (met onderdelen van max. 1 meter) en door iedereen zonder gereedschap te plaatsen. 

  Kwaliteit gegarandeerd!

  Dus wij verwachten van een leverancier dat die langdurig gebruik garandeert. De systemen op onze website worden allemaal verkocht met levenslange garantie.

  Duurzaam verpakt

  Alle onderdelen zitten verpakt in duurzame en goed beschermende tassen of beschermhoezen, die gemaakt zijn om eindeloos te gebruiken. Voorzien van duidelijke labels, zodat je precies weet wat in welke tas/koffer zit. 

  Met een beursstand zelf bouwen realiseer je maximale ROI op jouw beursdeelname.

  Ga je je beursstand zelf bouwen dan bespaar je niet alleen kosten, maar ben je ook maximaal flexibel om je beursstand keer op keer in te zetten voor verschillende doeleinden en toepassingen. Met één investering heb je dus onbeperkte exposure mogelijkheden, wat resulteert in een maximale ROI. Dit maakt je beursstand zelf bouwen tot een perfecte oplossing voor bedrijven met een drukke beursagenda.

  GRATIS briefing template voor een succesvolle beursdeelname

  Deelnemen aan een beurs is kostbaar, en je moet het allemaal in die paar dagen terug verdienen… Daar denken wij anders over, jouw beursdeelname begint namelijk lang voordat de deuren van de beurshal open gaan! Om je te helpen het maximale uit jouw beursbudget te halen download je hier onze GRATIS briefingtemplate. Een goede voorbereiding is zo echt het halve werk. 

  shutterstock 704186779
  Slide 1
  eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

  Maak direct een vrijblijvende afspraak,
  want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.