Instructievideo's beurswanden

van de ExpoLinc beurswand systemen

Een eXpo eXpert beursstand zelf bouwen is eenvoudig, zonder gereedschap en zonder technische kennis. Om dit nog gemakkelijker te maken worden ze geleverd met duidelijke instructies en labels met QR codes waarmee je direct de videoinstructie’s videowanden kunt bekijken. Makkelijker kunnen we het niet maken! Weinig tijd? De instructievideo’s beurswanden zijn interactief zodat je eenvoudig door klikt naar het gedeelte van de intructievideo dat je nodig hebt. Naast de instructievideo’s beurswanden is eXpo eXpert bereikbaar voor al je vragen. Bezoek hiervoor ook onze FAQ pagina.

Hier vind je de instructievideo’s beurswanden van alle ExpoLinc systemen. Klik eenvoudig om de juiste stap in de instructie te vinden.

Light Frame

Classic Frame

Pop Up Magnetic

Counters

Accessoires

Een beursstand zelf bouwen zonder gereedschap

Wil je je beursstand zelf bouwen om op kosten te besparen en maximale flexibiliteit te hebben? Dan zijn de modulaire beursstand oplossingen van eXpo eXpert wat jij zoekt! We maken een ontwerp voor een beursstand die perfect past bij jouw unieke stijl en branding, waarbij we al rekening houden met de mogelijkheid voor meerdere opstellingen, afmetingen en toepassingen. We leveren de beursstand bij je af in compacte roltassen en geven een duidelijke instructie en daarna kun jij je beurstand zelf bouwen. Weet je het niet meer precies? Geen nood! Aan elke tas of koffer hangt een label, met een QR code waarmee je de bijbehorende instructievideo direct kunt bekijken. Vanuit onze eXpertise hebben we een ontzorgingspakket samengesteld, die we standaard meeleveren bij iedere Do It Yourself beursstand, zodat je altijd goed voorbereid op de beurs staat. Denk hierbij aan schoonmaakmaterialen, een trapje en duidelijke labels.

shutterstock 704186779
Slide 1
eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

Maak direct een vrijblijvende afspraak,
want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.