Haal het maximale uit jouw beursbudget

Met onderstaande 5 kwaliteitseisen

Wij geloven in de kracht van een duurzame modulaire beursstand, die je onbeperkt kunt blijven hergebruiken. Dus met een eenmalige investering onbeperkte expo mogelijkheden. En dat zonder hoge terugkerende kosten voor maatwerk of huur. Maar om een maximale ROI te realiseren is het belangrijk om goed na te denken waar je in investeer. Is de gekozen oplossing écht wel zo duurzaam, modulair en slim als wordt verteld? Of blijkt het verkoopverhaal toch wat mooier dan de praktijk? Op basis van onze ervaring hebben wij 5 kwaliteitseisen opgesteld waar een modulaire en duurzame beursstand naar onze mening aan moet voldoen, om een maximale ROI, maar ook uitstraling en gebruiksgemak te realiseren. Onderstaand lichten we onze 5 kwaliteitseisen nader toe. En wil je graag meerdere aanbieders met elkaar vergelijken? Download dan hieronder de checklist met vragen die je kunt stellen, om de verschillende aanbieders niet alleen qua prijs, maar ook kwalitatief met elkaar te kunnen vergelijken. 

Full Service 2

Duurzaam inzetbaar

De gekozen oplossing, voor bijvoorbeeld een hoekstand van 3 x 4 meter, moet je ook kunnen gebruiken voor een tussenstand, of kopstand van een ander formaat. Maar bijvoorbeeld ook als compacte Congress opstelling. We zien vaak dat oplossingen wel als zodanig verkocht worden, maar dat dit in de praktijk niet zo makkelijk gaat. Wij werken het ontwerp voor de gekozen oplossing daarom altijd uit voor vele andere alternatieven. Zie hiervoor ook Beursstand Oplossingen. Sterker nog, ook als je kiest voor een Beursstand Zelf Bouwen, maken wij graag even een ontwerp voor je komende beursdeelname, op basis van jullie gekochte oplossing. Hebben jullie meerder divisies, doelgroepen of boodschappen? Dan wil je dat de gekozen oplossing eenvoudig, zonder grote investering, hierop aan te passen is. En waarom een oplossing die je alleen inzet voor beurzen? Je haalt veel meer uit de investering als je de gekozen oplossing ook kan gebruiken in bijvoorbeeld jullie showroom of op jullie kantoor? Dus een oplossing waarmee je met één investering alle kanten op kunt, dat is wat ons betreft kwaliteitseis nummer 1! Het systeem moet volledig modulair en flexibel in te zetten zijn: van een losse wand of display tot een volledige beursstand. Zie onze projecten als inspiratie.

Full Service 3

Professionele uitstraling

De modulaire beursstand moet een professionele uitstraling hebben en niet te onderscheiden zijn van een maatwerk beursstand, maar wel modulair en eenvoudig te bouwen. Dit lijkt misschien een open deur, maar als je op een gemiddelde beurs loopt zie je dat er nog heel veel modulaire oplossingen gebruikt worden die hier niet aan voldoen. Dat is zo jammer, want de ontwikkeling in duurzame en modulaire oplossingen hebben afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. Dit maakt het mogelijk om met één investering op iedere beurs een professionele en hoogwaardige uitstraling neer te zetten, zonder hoge terugkerende kosten voor een maatwerk beursstand. Wij werken alleen met oplossingen die zorgen voor deze hoogwaardige uitstraling, ook nog na vele jaren. Zie onze projecten ter inspiratie.

Projectmanagement 1

Eenvoudig te vervoeren te plaatsen

Een modulaire beursstand moet slim en compact verpakt zijn, zodat het in een personenauto te vervoeren is en door iedereen zonder technische achtergrond te plaatsen. Wij stellen daarom, vanuit onze ervaring, als eis dat alle onderdelen niet langer zijn dan 1 meter en dat de oplossing geen kleine losse onderdelen bevat en zónder gereedschap gebouwd kan worden. Op de beurs wil je geen gedoe!! Dit is evident als je de beursstand zelf gaat bouwen. Maar ook als je kiest voor een Full Service Beursstand heeft dit grote voordelen. Zowel de transportkosten als de bouwkosten zijn veel lager per beurs, dan als je kiest voor een maatwerk beursstand. Kijk voor meer informatie op Beursstand systemen.

DIY 3

Kwaliteit gegarandeerd

Als je investeert in een modulaire en duurzame oplossing, mag je van een leverancier verwachten dat die langdurig gebruik garandeert. Voor ons is dat een vereiste, want wij willen onze klanten die garantie kunnen bieden en vooral zonder discussie. Daarom werken wij alleen met partners die hier hetzelfde over denken als wij. De systemen op deze website worden allemaal verkocht met levenslange garantie. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, dan wordt dit direct vervangen, zonder gezeur. Kijk voor meer informatie op Beursstand systemen.

Standaard 2

Duurzaam verpakt

En onze laatste kwaliteitseis wordt vaak vergeten, maar is naar onze mening net zo belangrijk als de eerste vier. Als je een duurzame en modulaire oplossing aanschaft, bespaar dan niet op goede beschermende tassen/koffers of beschermhoezen. Alleen dan investeer je in een oplossing die je ook eindeloost kunt blijven gebruiken. Wij gaan daarin nog een stapje verder! We voorzien alle tassen/koffers van duidelijke labels, zodat je precies weet wat in welke tas/koffer zit. Maar ook voorzien van een QR code, dat je altijd de juiste instructie bij de hand hebt. Tot slot leveren wij een modulaire en duurzame beursstand altijd met een ontzorgingstas. In deze tas zitten bijvoorbeeld schoonmaak middelen en een trapje. Zodat je altijd goed voorbereid naar de beurs gaat. Deze aanpak hebben wij ontwikkeld door onze jaren lange ervaring bij het bouwen van modulaire beursstand en ook door goed naar onze klanten te luisteren. Deze aanpak maakt ons onderscheidend en wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Kijk voor meer informatie op Beursstand Zelf Bouwen.

Welke aanpak past bij jou?

Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom kun je met eXpo eXpert alle kanten op. Heb je een kleiner budget en wil je een eenvoudige beursstand aanschaffen? Wil je maximaal rendement uit je beursbudget halen en zelf bouwen? Of ga je voor Full-service standbouw? We zetten de verschillende smaken voor je op een rijtje. Hoe kunnen we jou helpen met jouw beursvraagstuk?

  Gerealiseerde projecten ter inspiratie

   Den ouden
   Den ouden

   Den ouden

   Den Ouden groep neemt met 5 divisies deel aan meerdere events per jaar. Met deze duurzame oplossing hebben ze een enorme kostenbesparing gerealiseerd. Zonder in te leveren op een professionele uitstraling.

   Podoprinter
   Podoprinter

   Podoprinter

   Podoprinter wilt met een professionele beursstand en uitstraling deelnemen aan beurzen, maar daarbij niet afhankelijk zijn van een standbouwer met hoge terugkerende kosten. Dat is erg goed gelukt!

   Nyenrode Universiteit
   Nyenrode Universiteit

   Nyenrode Universiteit

   Nyenrode Universiteit wilde met meer impact deelnemen aan de verschillende regionale onderwijsbeurzen, daarnaast moest de oplossing ook gebruikt kunnen worden voor de verschillende Business Units met verschillende branding.

   Chain Cargo
   Chain Cargo

   Chain Cargo

   Twee organisaties met een zelfde ambitie: Met slimme oplossingen een markt verduurzamen, die nog weinig duurzaam is. Chain Cargo als het gaat om transport en eXpo eXpert als het gaat om standbouw.

   Hornbach
   Hornbach

   Hornbach

   Hornbach zocht een compacte recruitment opstelling die ze zowel in de winkels als op events kunnen gebruiken. Deze opstelling met Light Frame en balie is een echte eye catcher. Die compact te vervoeren is.

   MailBlue
   MailBlue

   MailBlue

   MailBlue zocht een modulaire beursstand voor de Webwinkel vakdagen, die ze ook konden gebruiken voor andere events en op hun kantoor. Ze wilde graag akoestische panelen in de stand, maar wel modulair. Die uitdaging gaan wij graag aan!

   K.I. Samen
   K.I. Samen

   K.I. Samen

   K.I. Samen neemt aan meerdere beurzen per jaar deel. Alleen al door op de Eurotier in Hanover niet te kiezen voor maatwerk standbouw, is de eenmalige investering voor deze duurzame en modulaire oplossing in één keer terugverdiend.

   BMO Automation
   BMO Automation

   BMO Automation

   Voor BMO hebben we een modulaire beursstand, met een professionele uitstraling, ontworpen. Inclusief een Eye Catcher in de lucht. Ze (de)monteren deze volledig zelf, zonder gereedschap. De stand wordt altijd gebruikt, of op een beurs of in de eigen showroom.

   WD40
   WD40

   WD40

   WD40 was enerzijds op zoek naar een modulaire beursstand, die ze met een eenmalige investering voor de verschillende beursdeelnames konden gebruiken en naar een partner die ze hierbij volledig zou ontzorgen. Die hebben ze gevonden!

   4Phones
   4Phones

   4Phones

   In 2022 hebben we binnen 1 maand de volledige beursstand voor de IFA in Berlijn gerealiseerd en deze is daarna voor meerdere events gebruikt. In 2023 hebben ze gekozen voor een uitbreiding, voor nog meer impact.

   shutterstock 704186779
   Slide 1
   eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

   Maak direct een vrijblijvende afspraak,
   want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.