Help

Wij zijn trots op de gesmeerde samenwerking met WD40. Met 6 tot 7 beurzen of events per jaar, was WD40 3 jaar geleden op zoek naar een nieuwe standbouw partner, zij vonden daarbij het volgende belangrijk:

  • Een kwalitatief hoogwaardige, modulaire oplossing die zij iedere keer weer volledig flexibel in konden zetten, en waarin zij ook hun producten konden presenteren;
  • Een ervaren partner die voor iedere beursdeelname de volledige beursstand verzorgt, op basis van de eigen aangekochte modulaire oplossing.

Dat is precies waar eXpo eXpert zich in onderscheid en waarin we elkaar 3 jaar geleden gevonden hebben. We zijn ontzettend trots op deze fijn en krachtige samenwerking.

Wat biedt eXpo eXpert WD40?

  • We hebben 3 jaar geleden een basis ontwerp gemaakt van een combinatie van een aantal hoogwaardige modulaire oplossingen. We hebben dit ontwerp vertaald naar de meest voorkomende standformaten. Zodat WD40 investeerde in een oplossing waarmee ze alle kanten op konden;
  • In de geboden modulaire oplossing zitten onder andere Expolinc Classic Frames, Expolinc Light Frames, voor maximale eXposure en Expolinc Pop-up Magnetic met vitrines, om producten te tonen. Alle oplossingen hebben levenslange garantie;
  • In de loop van de tijd is er gefaseerd gekozen voor diverse uitbreidingen, zoals bijvoorbeeld extra display’s, maatwerk activatie middelen en een modulaire verhoogde vloer;
  • Voor iedere beurs of event bespreken we de wensen en doelstellingen en denken we mee in beurs specifieke acties of activiteiten. Op basis hiervan maken we een passend ontwerp;
  • Vervolgens zorgen wij voor montage van de volledige beursstand, inclusief etaleren van de WD40 producten en na afloop voor het opruimen en demonteren van de beursstand.
  • Wij zorgen ook voor opslag, goed beheer en transport van de oplossingen;

Wij zijn heel trots op deze samenwerking met WD40. Vooral omdat deze samenwerking precies aansluit bij hun wensen. Zo ondersteunen we andere klanten weer op een hele andere manier. Daar zit onze kracht!

Ben je benieuwd hoe eXpo eXpert andere klanten ondersteund? Kijk dan eens op onze website, daar hebben we meerdere samenwerkingen met klanten uitgelicht. Stuur ons een berichtje, dan maken we graag een vrijblijvende (online) afspraak om te kijken wat jullie wensen zijn en wat wij daarin zouden kunnen betekenen.

Laat je verrassen en daag ons uit!  Plan een vrijblijvend advies gesprek via onze website in, wanneer het jouw uitkomt. Dit kan online of in onze Showroom in Eindhoven.

Richard Boelens – eXpo eXpert

eXpo eXpert – Met ruim 25 jaar ervaring in de standbouw zijn wij dé partner voor slimme, professionele en modulaire eXpo oplossingen. Wij geloven in de kracht van duurzame modulaire standbouwoplossingen met een maatwerkuitstraling, die je onbeperkt kunt blijven hergebruiken. Dus met een eenmalige investering, oneindige mogelijkheden. En dat zonder hoge terugkerende kosten voor maatwerk of huur.