Ontwerp zonder titel 72

Alles wordt duurder, maar helaas stijgt je marketingbudget waarschijnlijk niet evenredig mee. Dat betekent dat je er door een andere bril naar moet kijken en slimme keuzes moet maken.

Bespaar op je standbouwkosten, zonder in te leveren op kwaliteit!

Als het om standbouwkosten gaat, zijn wij er van overtuigd dat je enorm kan besparen en verduurzamen als je er door een andere bril naar kijkt cool

  • Ik hoor je denken yell (huh, besparen) en ook nog eens verduurzamen? We geven je graag een kijkje door onze bril:
  • Voorkom hoge terugkerende kosten, door te investeren in de aankoop van een hoogwaardige modulaire oplossing (De meeste van onze klanten hebben hun initiële investering er na 3 beurzen uit!);
  • Zorg ervoor dat je investeert in een oplossing waar je alle kanten mee op kunt, voor verschillende beurzen en standformaten. Dit doe je door hier in een slim ontwerp al vanaf het begin over na te denken;
  • Zorg dat je de gekozen oplossing in kan zetten voor vele doeleinden en boodschappen. Door te kiezen voor een oplossing met FC doeken, wissel je eenvoudig, met een lage investering, van boodschap of uitstraling. En kan je dezelfde oplossing bijvoorbeeld gebruiken voor verschillende Business Units of doelgroepen;
  • Denk verder dan alleen de beurzen waar jullie naartoe gaan. Door een slim ontwerp kan je de oplossingen ook voor je showroom, kantoor, klanten dagen, arbeidsmarkten, congressen enz. gebruiken, dan wordt het helemaal interessant!
  • Bespaar op bouwkosten, doordat een modulaire oplossing veel minder tijd kost om te bouwen. Je kan zelfs nog meer besparen door de beursstand zelf te (de)monteren, hiervoor heb je geen technische kennis of ervaring nodig.
  • Kies voor een oplossing waar je vele jaren mee vooruit kunt, ook als je huisstijl of boodschap wijzigt. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan vervangen we het direct, zonder discussie. Op de oplossingen die wij bieden krijg je levenslange garantie.
  • Bespaar kosten en CO2 uitstoot, doordat deze oplossingen compact te vervoeren zijn en je dus geen grote vrachtwagens nodig hebt.

Dit is een kleine blik door onze bril. We verrassen jullie graag met een bredere blik op jullie vraag en wensen door onze bril.

Laat je verrassen en daag ons uit!  Plan een vrijblijvend advies gesprek via onze website in, wanneer het jou uitkomt. Dit kan online of in onze Showroom in Eindhoven.

Richard Boelens – eXpo eXpert

eXpo eXpert – Met ruim 25 jaar ervaring in de standbouw zijn wij dé partner voor slimme, professionele en modulaire eXpo oplossingen. Wij geloven in de kracht van duurzame modulaire standbouwoplossingen met een maatwerkuitstraling, die je onbeperkt kunt blijven hergebruiken. Dus met een eenmalige investering, oneindige mogelijkheden. En dat zonder hoge terugkerende kosten voor maatwerk of huur.