Standaard oplossingen, zonder consessies op kwaliteit
modulaire beursstand
Met levenslange garantie
Hornbach recruitmentdays LR door eXpo eXpert 1
Hornbach recruitmentdays LR door eXpo eXpert 1
Slide 1
Slide 1

Beursstand kopen die je vaker kunt gebruiken?

Je wil losse beurswand of een betaalbare beursstand kopen omdat je met je bedrijf gaat deelnemen aan één of meerdere beurzen. Dan ben je bij eXpo eXpert aan het juiste adres. Onze beursstands en beurswanden kun je onbeperkt hergebruiken. Dus met eenmaal een beursstand kopen, doe je een eenmalige investering met maximale ROI.

  Levenslange garantie

  Op alle ExpoLinc beurssystemen

  Eenmalige investering

  Onbeperkt opnieuw te gebruiken voor meerdere doeleinden

  Zelf te plaatsen zonder gereedschap

  Iedereen kan de beurswanden plaatsen, zonder gereedschap en zonder technische kennis

  Compact en duurzaam verpakt

  In stevige roltassen of koffers die in bijna elke auto te vervoeren zijn

  Gerealiseerde projecten

  Hornbach
  Hornbach

  Hornbach

  Hornbach zocht een compacte recruitment opstelling die ze zowel in de winkels als op events kunnen gebruiken. Deze opstelling met Light Frame en balie is een echte eye catcher. Die compact te vervoeren is.

  SuccesDay
  SuccesDay

  SuccesDay

  Na een bezoek aan onze showroom waren ze snel verkocht. SuccesDay wilde een compacte, maar complete beursstand die eenvoudig te transporteren was.

  Verweij
  Verweij

  Verweij

  Met deze complete modulaire beursstand kan Verweij Elektrotechniek alle kanten op. Deze complete stand is te vervoeren in een personenauto en eenvoudig zelf te (de)monteren.

  Modulaire standbouw met Zweedse kwaliteit

  Denk jij bij modulaire standbouw aan wiebelige wandjes en rimpelige doeken? Think again! eXpo eXpert werkt uitsluitend met de modulaire beurswand systemen van ExpoLinc. Dit Zweedse systeem is niet van maatwerk standbouw te onderscheiden: hoogwaardige aluminium profielen, Full Colour prints die van het doek afspatten en volop mogelijkheden om jouw beurswand uit te breiden met vitrines, schermen of andere maatwerk elementen. Kortom: Ga je een beursstand kopen, kies dan voor modulaire standbouw met de professionele uitstraling die jouw bedrijf verdient!

  Modulaire standbouw met Zweedse kwaliteit

  Ga je met je bedrijf deelnemen aan een of meerdere beurzen en heb je zelf geen tijd en expertise voor in huis voor de organisatie? Dan is eXpo eXpert ook jouw standbouw full-service partner. Samen bespreken we de doelstellingen van de beursdeelname, waarna wij aan de slag gaan met het ontwerp van de beursstand, aanmelding op de beurs en planning voor het aftellen naar de beursdatum, kortom: standbouw full-service. Op die datum hoeft jij alleen de sleutel in ontvangst te nemen. Ieder zijn vak!

  Als eXpo eXpert hebben we gekozen voor de beursstandsystemen van ExpoLinc. Dit modulaire standbouwsysteem voldoet aan onze 5 kwaliteitseisen, namelijk: Duurzaam inzetbaar, een professionele uitstraling, eenvoudig te vervoeren en plaatsen, gegarandeerde kwaliteit en duurzaam verpakt. Check! Ontdek hier de verschillende ExpoLinc systemen.

  shutterstock 704186779
  Slide 1
  eXpo eXpert wit horizontaal met tagline 1

  Maak direct een vrijblijvende afspraak,
  want gezamenlijk ontstaan de beste oplossingen.