eXpo eXpert beeldmerk Giraffe
eXpo eXpert logo, Duurzame en Modulaire eXpo oplossingen

Wie zijn wij

We zijn een jong en dynamisch standbouw bedrijf. Ontstaan vanuit ruim 25 jaar ervaring in de maatwerk standbouw en met de overtuiging dat het anders kan en moet.  Dat maakt eXpo eXpert een wat vreemde ‘giraf’ in de wereld van de standbouw. Wij geloven in de kracht van duurzame modulaire standbouwoplossingen, die je onbeperkt kunt blijven hergebruiken. Dus met een eenmalige investering, oneindige mogelijkheden. En dat zonder hoge terugkerende kosten voor maatwerk of huur. Dat vraagt om een andere aanpak, waar we graag onze nek voor uitsteken. We hebben een mooie showroom in Plan-B in Eindhoven en produceren niet zelf. We kopen onze oplossingen in en herbruikbare maatwerkonderdelen besteden we uit aan onze partners.

Hou je van:

Regelen

Klantcontact

Creativiteit

Slimme oplossingen

Net even anders dan anders

Een geintje

Aanpakken

Jouw profiel

Je hebt minimaal een MBO of HBO opleiding;

Je hebt gevoel voor creativiteit en hebt technisch inzicht;

Je houdt van regelen, organiseren en deadlines;

Je bent ondernemend en denkt graag mee hoe dingen beter/slimmer kunnen en je houdt van aanpakken;

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;

Je maakt softwareprogramma's je snel eigen;

Mocht je ervaring hebben met Photoshop en/of Sketch-up, dan worden wij daar extra blij van;

Je bent in het bezit van rijbewijs B;

Je kunt zowel goed zelfstandig werken als goed samen werken;

Je houdt van een geintje;

Wat ga je doen

Doordat we nog een kleine organisatie zijn, zullen je werkzaamheden heel breed zijn en zorg je eigenlijk voor het hele proces tot aan levering met instructie aan de klant. De vraag naar duurzame eXpo oplossingen groeit, dus wij groeien ook. Dat maakt dat jij in de mooie positie bent om jou functie vorm te geven, zoals jij daar het meest blij van wordt. Als verkoopmedewerker ben je eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers, voor alle vragen. Onze klanten bezoeken vaak eerst onze showroom, je vindt het leuk om ze daar te ontvangen en te inspireren met onze oplossingen. Je vertaalt de vraag van de klant naar een passende oplossing en offerte. Wij maken dan een ontwerp in Sketch-up, of dat doe je zelf als je daar ervaring mee hebt. In afstemming met de klant pas je de offerte aan om te komen tot de uiteindelijk gewenste oplossing. Na opdracht stem je met de klant af dat je alle benodigde input op tijd en juist ontvangt en zet je opdrachten uit bij leveranciers en je bewaakt dit proces. Je stemt een instructiedatum met de klant af en verzorgt zelf de instructie in de showroom of indien gewenst op locatie van de klant. Daarnaast zijn we bezig om een webshop op te zetten. Vragen en orders vanuit de webshop pak je zelfstandig op. 

Wat bieden wij

We bieden je een creatieve werkomgeving, met inspirerend uitzicht op de 5de verdieping van Plan-B in Eindhoven, met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit. In een jonge en dynamische organisatie, waarbij we het echt met elkaar doen. Dus samen hard werken, maar ook samen onze successen vieren!

Er is veel ruimte voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Doordat het een nieuwe functie is, kan je deze, samen met ons, zelf vormgeven.

Wij denken aan een functie voor 32 uur, maar dat bepalen we graag met jou samen.

Arbeidsvoorwaarden bepalen we in overleg en zijn afhankelijk van je kennis en ervaring. We vinden het belangrijk dat je een passende beloning ontvangt, maar daar komen we samen wel uit!

Ben jij die Te Gekke Verkoopmedewerker die wij zoeken? 

Stuur dan je CV en motivatie naar Richard, mocht je nog vragen hebben neem dat contact met hem op:

Acquisitie na aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

eXpo eXpert is opgericht door Richard Boelens
Hij wordt het meest blij als hij kan adviseren en meedenken vanuit zijn ruim 25 jaar ervaring in de standbouwbranche. Hij ziet dat maatwerk standbouw vaak niet passend, niet duurzaam genoeg en veel te kostbaar is. Maar tot nog niet zo lang geleden waren de alternatieven weinig professioneel en kwalitatief onder de maat.

Professionele oplossing voor iedereen
Tegenwoordig zijn er kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Deze zijn eenvoudig zelf op te zetten en te vervoeren. En doen absoluut niet onder voor maatwerk! Richard is ervan overtuigd dat hierdoor een professionele oplossing met maximale eXposure voor iedereen toegankelijk is. Hij denkt graag mee wat voor jullie de best passende oplossing is. Hij maakt hierbij gebruik van een groot netwerk van eXpo eXperts.

Geen maatwerk, toch volledig op maat
Of je nu een mooie wand wilt die je eenvoudig zelf kunt meenemen en opzetten of een volledige beursstand, die volledig ontzorgt wordt? Alles is mogelijk. eXpo eXpert kan je, indien gewenst, volledig ontzorgen. Van ontwerp, opslag, transport, (de)montage tot projectmanagement.

Richard maakt graag een afspraak om geheel vrijblijvend mee te denken met jullie vraag.

eXpo eXpert Duurzame & Modulaire eXpo oplossingen

Contact

We denken graag mee met jou eXpo vraagstuk. Bel/mail ons of maak een (online) afspraak met onze eXpert.