eXpo eXpert beeldmerk Giraffe
eXpo eXpert logo, Duurzame en Modulaire eXpo oplossingen

Pop-up beurswand

Nieuw Webwinkel. 3
Nieuw Webwinkel. 4
5
4
Nieuw Webwinkel. 2

Pop-up beurswanden voor maximale exposure

Wil je een pop-up beurswand aanschaffen die je supermakkelijk op kunt zetten? Het liefst ook eentje die je op een later moment nog zover kunt uitbreiden als je zelf wilt? Ontdek dan de pop-up beurswanden van eXpo eXpert. Wij zijn specialisten op het gebied van slimme, professionele en mobiele expo-oplossingen. Zo kunnen we je adviseren om de juiste pop-up beurswand voor jouw situatie samen te stellen. Je kunt deze beurswanden enorm vaak hergebruiken en je vervoert ze heel eenvoudig in een personenauto dankzij de handige en stevige koffers.

Een pop-up beurswand die heel snel staat

Met een pop-up beurswand van eXpo eXpert krijg je precies datgene wat je op je eerstvolgende beurs nodig hebt voor maximale exposure. Onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen zet je zonder schroefboormachines en ander gereedschap zelf heel eenvoudig op. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je bijvoorbeeld een monitor, vitrine of schap in je wand? Heb je andere hoogtes nodig, een gebogen beurswand of moet hij in een speciale hoek worden gezet? Het kan allemaal.

Topkwaliteit pop-up beurswanden van Expolinc

We zijn zelf het meest te spreken over de Expolinc Pop-up Magnetic beurswand. Dit systeem is van topkwaliteit, maar tegelijkertijd ook nog eens heel gemakkelijk zelf te vervoeren en in elkaar te zetten. En wil je toch een ander soort beurswand van dit degelijke en inventieve merk? Misschien dat dan het Expolinc Frame of het Expolinc Light Frame geschikt voor jou zijn. De vergelijkingspagina en de instructievideo’s laten je precies de verschillen en de uiteenlopende mogelijkheden zien.

pop-up beurswand
FujiFilm

Voordelen mobiele beursstand

Favicon homepage

Verschillende hoogtes tot wel 300 cm hoog.

Favicon homepage

Modulair en flexibel: van losse wand of display tot volledige beursstand.

Favicon homepage

Ronde of platte zij-afwerking.

Favicon homepage

Recht, gebogen, hoek of combinatie.

Favicon homepage

Mogelijkheden voor monitor, vitrine of schap in de wand.

Favicon homepage

Verlichting en monitorsteunen.

Jouw beursdeelname ook een succes met onze pop-up beurswanden

Ga je op korte termijn ook naar de beurs en sta je daar graag met je eigen, unieke en uitbreidbare pop-up beurswand? Maak dan nu een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. 

eXpo eXpert is trotse partner van onder andere:

eXpo eXpert Duurzame & Modulaire eXpo oplossingen

Contact

We denken graag mee met jou eXpo vraagstuk. Bel/mail ons of maak een (online) afspraak met onze eXpert.