eXpo eXpert beeldmerk Giraffe
eXpo eXpert logo, Duurzame en Modulaire eXpo oplossingen

Mobiele beurswand

Nieuw Webwinkel. 3
Nieuw Webwinkel. 4
5
4
Nieuw Webwinkel. 2

Mobiele beurswanden: slim en professioneel

Wil je een mobiele beurswand die makkelijk op te zetten is en die in de toekomst zo ver kunt uitbreiden als je zelf wilt? Laat je dan inspireren door de vele mogelijkheden van een mobiele beurswand van eXpo eXpert. Wij kennen de markt van slimme, professionele en mobiele expo-oplossingen als geen ander en kunnen je adviseren om de juiste beurswand voor jouw situatie aan te schaffen. Onze beurswanden kun je onbeperkt hergebruiken en je vervoert ze heel eenvoudig in een personenauto dankzij de handige koffers.

Een mobiele beurswand op maat

Ons maatwerk is terug te vinden in het feit dat je een mobiele beurswand van ons systeem zo ver kunt uitbreiden als je zelf wilt. Zo krijg je precies datgene wat je op de beurs nodig hebt om maximale exposure te creëren. Onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen kun je zonder gereedschap zelf heel eenvoudig opzetten. Denk je dat dit systeem ook perfect voor jouw beursdeelname is of heb je nog wat meer advies nodig? We denken graag met je mee met het vinden van een beurswand die is afgestemd op jouw eisen en wensen.

Topkwaliteit mobiele beurswanden van Expolinc

We zijn zelf het meest te spreken over de oplossingen van het merk Expolinc. Zij hebben beurswanden die niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook nog eens heel gemakkelijk zelf te vervoeren en in elkaar te zetten. Er komt dan ook geen enkel gereedschap aan te pas. Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden: het Expolinc Frame, het Expolinc Light Frame en de Expolinc Pop-up Magnetic. De vergelijkingspagina en de instructievideo’s laten je precies de verschillen en de vergaande mogelijkheden zien.

Orick3 840x420twee 1
Expolinc PopUp 6X3 m HIGH

Voordelen mobiele beursstand

Favicon homepage

Professionele uitstraling.

Favicon homepage

Modulair en flexibel: van losse wand of display tot volledige beursstand.

Favicon homepage

Eenvoudig uit te breiden en op maat te maken.

Favicon homepage

Simpel zelf plaatsen en vervoeren.

Favicon homepage

Systemen van de allerbeste kwaliteit, voorzien van een levenslange garantie.

Jouw beursdeelname ook een succes? Kies voor onze mobiele beurswanden

Binnenkort ook naar de beurs met je eigen, unieke en uitbreidbare beursstand? Maak dan nu een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Samen met onze eXpert kun je daar de vele mogelijkheden bespreken voor jouw situatie. 

eXpo eXpert is trotse partner van onder andere:

eXpo eXpert Duurzame & Modulaire eXpo oplossingen

Contact

We denken graag mee met jou eXpo vraagstuk. Bel/mail ons of maak een (online) afspraak met onze eXpert.