Creatief projectmanagement

Door onze jarenlange ervaring op zowel technisch als creatief projectmangement worden we regelmatig gevraagd voor creatieve maatwerkprojecten. Het is onze kracht om net even op een andere manier naar creatieve vraagstukken te kijken. Hierbij kun je denken aan: coördinatie van maatwerkstand projecten, showroom/winkel inrichtingen, maatwerkdisplay’s, enz.
 Hier zie je een aantal projecten die wij door middel van creatief projectmanagement gerealiseerd hebben.

Vraag:

Makita zou na de Corona eindelijk weer deelnemen aan een beurs, de Interclean 2022 in Amsterdam, met een standoppervlakte van 207 m2.

Intern ontbrak de capaciteit om dit project volledig te managen. Hiervoor hebben zij Richard van eXpo eXpert ingeschakeld.

Volledig ontzorgd

Richard heeft voor Makita opgetreden als onafhankelijk projectmanager. Hij heeft alle wensen van Makita vertaald in een ontwerp en heldere briefing voor 3 verschillende standbouwers en heeft het selectietraject verder begeleid. Vervolgens heeft Richard het project volledig gemanaged. De wensen van Makita, het budget en de planning bewaakt en alle contacten en afstemming met de beursorganisatie en alle externe leveranciers verzorgt.

Vraag:

FujiFilm Instax wilde een shop in shop pilot store realiseren bij Loods5 in Zaandam. eXpo eXpert is gevraagd hiervoor een ontwerp te maken en zorg te dragen voor de realisatie van deze shop in shop. 

 

Van ontwerp tot realisatie

Startpunt was de afmeting en welke producten er getoond moesten worden, verder kregen we volledig de vrije hand om te komen tot een ontwerp binnen het budget. 

Vervolgens hebben we de juiste partner gezocht voor de realisatie. Vervolgens in nauwe samenwerking het project gerealiseerd. 

eXpo eXpert Duurzame & Modulaire eXpo oplossingen

Contact

We denken graag mee met jou eXpo vraagstuk. Bel/mail ons of maak een (online) afspraak met onze eXpert.